Wereldkankerdag

Zaterdag 4 februari a.s is het wereldkankerdag en daar willen wij als Students Fight Cancer Maastricht bij stil staan. Deze dag zal de Sint Servaas Basiliek op het Vrijthof zich daarom vullen met een zee aan kaarsen. Ook jij kan een kaarsje laten branden! Zo denken we aan de mensen die zijn of die momenteel worden geraakt door de ziekte. Door een klein bedrag te doneren kan je een kaarsje zelf komen aansteken of steken wij er een voor jou aan. Alle opbrengsten van deze dag zullen gaan naar kankeronderzoek in het MUMC+ Maastricht. Aan wie denk jij?

Een kaarsje kopen kan via deze link of door het scannen van de qr code die hierboven is te vinden

 

Run to Fight Cancer

📆 Zondag 30 april
🏃‍♀️ Keuze uit 5 of 10 kilometer hardlopen of een  wandeling van ongeveer 5 kilometer
🎟️ €18 inclusief uniek 'Run to Fight Cancer' hardloopshirt
📍 Tapijnkazerne 
👉 Schrijf je in via de "Run along" knop

Op 30 april 2023 is het zo ver, The Run to Fight Cancer vindt weer plaats! We zijn erg enthousiast om hiermee zo veel mogelijk geld op te halen voor het onderzoek in het Maastricht UMC+. Daar kunnen we uiteraard hulp bij gebruiken en die kan jij ons bieden door mee te rennen. Het is mogelijk om 5 km of 10 km te rennen. Maar dit jaar hebben we ook de optie om mee te doen met de wandelroute zodat er voor iedereen een manier is om zijn/haar steentje bij te dragen.

Ben je enthousiast geworden? Schrijf je dan! 

Benieuwd wat de run nog meer in houdt en alvast een voorproefje krijgen van de sfeer? Bekijk dan hieronder de foto's van de vorige editie:

Foto's deel 1  &  Foto's deel 1

Steun ons structureel

 

Lees meer Lees minder

Start zelf een actie of doe mee met je team, je dispuut, je jaarclub, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor de acties van anderen die jullie zijn voorgegaan!

Run along 🏃‍♀️
02/02/2023
20:19
Bekijk alle

Student Fight Cancer bestuur 2022-2023 Voorzitter Mart Leempoel Secretaris Erin Peters Penningmeester Puck Slegers Activiteiten Justine van Meel Activiteiten Jelmer de Beer Acquisitie Dagmar Voerman Acquisitie Donna Hilhorst PR Meghan Callender Students Fight Cancer is deel van Kankeronderzoekfonds Limburg