Birdhood Bende

Rennen voor Pam en Maud

Wij rennen voor onze geliefde Pam en Maud.

Wij zijn 3 families (plus aanhang) die begin 2000 geabsorbeerd zijn om 1 grote familie te vormen en helaas hebben wij de afgelopen jaren afscheid moeten nemen van 2 essentiele leden.  

Deze power vrouwen hebben jaren geknokt en nu is het onze beurt om voor hun en de toekomst van andere het over te nemen. 

Het leven is wat saaier en leger zonder deze twee, maar de liefde, herinneringen, vooral veel humor, dansjes en warmte die ze hebben achtergelaten blijft altijd bestaan. 

Wij zijn voor altijd vereerd om ze in ons leven te hebben gehad, if only for a while. 

Wij missen jullie, maar samen houden wij jullie in leven. 

Samen rennen wij voor onderzoek tegen kanker, voor een toekomst zodat andere een betere kans hebben deze vreselijke ziekte te overwinnen. Laten we hun leven, en die van alle andere die getroffen zijn, vieren door met zijn alle een mooie dag neer te zetten.

Helpen jullie mee? 

 

18/04/2024
00:37

Anonymous

View all

Student Fight Cancer board 2023-2024 Chairman Lynn Dekker Secretary Isa Teeuwen Treasurer Nino van Beek Activity manager Lucas Loman Activity manager Carlijn van den Hoek Acquisition manager Carmen Croux Acquisition manager Emma Veenman Public Relations Sabine van Happen Students Fight Cancer is part of Kankeronderzoekfonds Limburg