Lynn Dekker

Lynn is running to Fight Cancer

( 15 kilometer hardlopen 🏃‍♀️ | Member of team: SFC Bestuur '23-'24 )

Afgelopen jaar heb ik me ingezet gedurende de run van Students Fight Cancer om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Dit heb ik gedaan mede voor mijn moeder die nog steeds tegen deze ziekte aan het vechten is. Nieuw experimenteel onderzoek heeft de levensverwachting van mijn moeder kunnen verlengen, en dit soort vooruitgangen zou ik graag meer terug willen zien.
Met een bizar opgehaald bedrag van 2300 euro mocht ik vorig jaar de 10 km rennen met de support van mijn ouders en vrienden.

Hierna wilde ik mij eigenlijk blijven inzetten voor dit goede doel en kreeg ik de kans om een bestuursjaar te vervullen bij Students Fight Cancer. Met trots mag ik zeggen dat ik dit jaar de functie als voorzitter vervul. Samen met mijn mede bestuursleden zijn we de afgelopen maanden al druk bezig geweest met het organiseren van allerlei evenementen. Maar met name via de run hopen wij om het bizarre opgehaalde bedrag van afgelopen jaar, dit jaar alleen maar sterk te mogen overtreffen en wij een zo hoog mogelijk bedrag mogen doneren aan Kankeronderzoekfonds Limburg!

Activity: 15 kilometer hardlopen 🏃‍♀️
23/04/2024
15:18

Gijs

View all

Student Fight Cancer board 2023-2024 Chairman Lynn Dekker Secretary Isa Teeuwen Treasurer Nino van Beek Activity manager Lucas Loman Activity manager Carlijn van den Hoek Acquisition manager Carmen Croux Acquisition manager Emma Veenman Public Relations Sabine van Happen Students Fight Cancer is part of Kankeronderzoekfonds Limburg